Gegevens lokaal: Chiro Klaas Steenhuffel


Ons lokaal wordt enkel verhuurd voor weekends.

Chiro
Smisstraat 149
1840 Steenhuffel

degheyselberg@gmail.com

Max # = 75

Chiro Klaas Steenhuffel

Ligging lokaal:
Klik om de google map te activeren


Verhuurkalender:

geen kalender

Foto's van het lokaal:

2012

Het tippersheem

2012

Het speelterrein, er kan ook gebruikt gemaakt worden van een groter speelterrein op het terrein van Chirojongens Klaas / Steenhuffel.

2012

Het speelclubheem / keuken : - er is een frigo en diepvriezer aanwezig - elektrische kookvuurtjes - kookpotten en pannen - borden - bestek - tassen - microgolfoven voor meer info neem contact op.

2012

Het aspiheem

2012

Buitenkant van onze lokalen.

2012

Het kwiksheem


Foto's van het lokaal genomen in het jaar:

2009 2012 2014

Foto's toevoegen

Commentaar:


Op amper 20 km van Brussel, verborgen tussen akkers, weiden en boomgaarden vind je de Gheyselberg: sinds september 2014 de vaste stek van Chiro Klaas Steenhuffel. De Gheyselberg is steen voor steen gebouwd met behulp van ontzettend veel vrijwilligers. Chiro Klaas stelt haar lokalen te huur voor jeugdverenigingen opdat zo veel meer kinderen kunnen genieten van dit prachtige verblijf. Het gebouw is omgeven door een ruim terrein. De speelvelden bieden ruimte voor sport en spel. Hellingen, grasvelden en verharde terreinen zorgen voor afwisseling en nodigen uit tot originele activiteiten. Uniek zijn de twee atria: ‘trap-zitbanken’ rond het gebouw, die de mogelijkheid bieden tot groepsbijeenkomsten, voorstellingen… en de twee deels overdekte zonneterrassen vanwaar je een mooi uitzicht op de omgeving hebt. De benedenverdieping is volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers. En er is parking voorzien voor 18 auto’s en 100 fietsen.

[eigenaar]

Aanmelden om een bespreking/opmerking toe te voegen.


COMMENTAAR

Informeer je over het lokaal.

De lokalenverhuur databank maakt een overzicht van welke groepen waar en wanneer op kamp/weekend gingen. De beste info over een lokaal haal je immers bij de groep die er al geweest is.

Lokaal gegevens voor eigenaars en groepen

De databank kan aangevuld worden door zowel lokaal eigenaars alsook door de groepen die er op kamp/weekend gingen.

Zie je foute gegevens ?

De databank wordt onderhouden door de groepen zelf. Breng de verhuur verantwoordelijke op de hoogte !